Augustienkät

07:57

Jahaja, jag gör väl också Bokstävlarnas augustienkät!

Vad har du läst i sommar? Jag har passat på att låna massor av böcker på biblioteket, och därmed läst sådant jag inte har hemma i bokhyllan. Har ju förstås också blivit en hel del skräck-/gotikinslag eftersom jag läst en sommarkurs om barn i skräckfantastik.

Vad önskar du att du hade läst i sommar? Jag är faktiskt väldigt nöjd med sommarläsningen. Det har känns väldigt fritt och skönt. Först gången på länge som jag inte känt att jag behövt prestera något när jag läser.

Sommarens bästa: Att hänga några veckor i Östersund med min fina sambo. Tror att den geografiska platsen bidragit till att jag inte känt att jag behövt prestera något i läsningen, för den stan är sådan - inte lika prestationsdriven som Stockholm.

Sommarens sämsta: Att det blev dödligt kallt i Stockholm så fort jag kom hem. För min del hade sommaren kunnat få fortsätta liiiiite till.

Sommarens favoritklädsel: Shorts + linne.

Sommarens favoritmat/dryck: Ramlösa kiwi.

Sommarens mest oväntade: Att det knappt regnade något alls under hela tiden jag var i Östersund. Har fått höra jämt att somrar i Östersund är 10 grader varma med konstant regn. Well, inte när jag är där. Tror Östersund älskar mig.

Hur mycket ser du fram emot hösten på en skala från 1-10? 10! Även om sommaren hade kunnat få vara kvar typ fram till typ nu är jag BRUTALT höstpepp. Allt får supergärna börja på en gång.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg