Jag är botad!

08:06

Okej, jag vet att jag publicerade ett inlägg senast igår där det stod att jag var lite mätt på dystopier. Inlägget skrevs visserligen redan i tisdags (innan jag hade läst ut boken... Haha. Lovar att jag moddade det lite efter bokens slut också), men fortfarande igår morse höll jag ned om exakt allt som stod.


MEN. Jag är medlem i Facebooks bästa grupp (Geek Women Unite, alla nördtjejer borde gå med! Bästa gruppen!) och där var det någon som efterfrågade dystopier och postapokalyptiska böcker FÖR VUXNA. Och jag insåg att det är ju DET jag vill läsa. Jag börjar bli lite mätt på att allt är så intensivt och swoonigt i ungdomsdystopier, men helt plötsligt blev jag sjukt sugen på att ta itu med klassiker som typ Brave New World eller The Time Machine. Kallocain är jag också sugen på. Känns lite som att jag hittade hem när jag insåg vilken typ av dystopier jag vill läsa.

Ärligt talat var jag lite orolig där ett tag - jag gillar dystopier så himlahimla mycket, men var rädd att jag aldrig skulle hitta tillbaka och att det skulle bli en sån där övergående period (för sådana har jag ju haft. Typ som när jag läste en miljon rockbiografier (och andra musikböcker). Åh, när jag kommer hem ska jag länsa biblioteket. Eh, fast först måste jag nog betala mina biblioteksskulder, för de är nog för höga för att jag ska få låna något...
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg