Omslagsprat

07:42

Okej, idag ska vi vara ytliga. Vi ska prata om omslag. Modernista, för att bli mer specifik. Återutgivning för att bli ännu mer specifik. Nämligen dessa:

Alltså det är sådana här omslag som verkligen får mig att önska att jag vill läsa böckerna. Fast det är jag ju inte så sugen på. Hade lätt kunnat ha dessa bilder hemma som planscher dock. Speciellt Övertalning. Den tycker jag är snyggast. Har du någon favorit?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Jag tyckte bäst om de två översta. Omslag kan verkligen förföra mig till att köpa böcker jag inte tänkt läsa när jag bara läst om dem.

    SvaraRadera
  2. Jag försöker förstå mig på omslagen. Visst de är snygga men de har inget med böckerna att göra :/ Jag vill hellre att en boks omslag ska ha något med att göra med innehållet än att bara vara ett vackert yttre. Men det är ju min åsikt :)

    SvaraRadera
  3. Stolthet och fördom är snyggast - älskar miljön, kläderna och så är modellen riktigt snygg också. Den bilden hade jag kunnat tänka mig att ha inramad i mitt bibliotek!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg