Vad händer i höst?

07:56

Ah, livet som student, nya kurser varje termin och så vidare. Det är inte jätteuppskattat för tillfället, eftersom jag (tillfälligt alltså, kommer tillbaka om ett år) är klar med litteraturvetenskap. Sörjer detta innerligt.


MEN! Jag ska ju ändå göra något i höst för att läsa in mina poäng till kandidat och sådär. I höst kommer jag hänga rätt mycket på Södertörn, eftersom jag ska läsa engelska där. Eftersom jag tydligen är helt DUM I HUVUDET(?!) och sökt mer än heltid kommer jag OCKSÅ få hänga lite på Stockholms Universitet (alltså kärlek) och läsa folklore. Dessutom hoppas jag INNERLIGT INNERLIGT INNERLIGT att tre personer hoppar av SUs fantasy-kurs så jag får gå den (och därmed hänga lite på littvet också)(sökte den på sen antagning, och stod som reserv nr 42 i förra omgången. Nu reserv 3!). Såatteh, om jag får som jag vill kommer jag läsa 45 poäng under hösten. Heja. 

Vad gör ni i höst?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. I höst går jag in på mitt andra år som verksam lärare! (: Jag började till och med jobba just precis idag. Det är också första hösten på fyra, fem år som jag inte studerar. Det känns både konstigt men samtidigt lite bra. (: Nu får jag mer fritid och kan koncentrera mig mer på jobb, familj och vänner! Men i juni och i sommar tror jag det är dags för studier igen! (;

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg