Alla böcker jag ville ha men inte köpte

08:12

Någonstans i bakhuvudet tänkte jag ändå att jag skulle köpa The Time Machine och Brave New World på mässan. Brave New World lyckades jag faktiskt få med mig, fast på svenska. The Time Machine hittade jag. Nämligen i denna fantastiska icke-veganska utgåva. Alltså SER NI VAD FIIIIIIIN?!?!?!?!?!?!?!?! Kände dock att 270 kronor var mer än vad jag faktiskt kunde tänka mig att lägga på en bok av en författare jag aldrig läst. Och dessutom är tycker jag djurhudar gör sig bättre faktiskt på djur än på böcker. BUT IT'S SO PRETTEH!


Okej, ärligt talat är det ljug om nästa bok för jag köpte den faktiskt. Spelar ingen roll om den är bra eller inte, titeln och hur fin den var gör att det var totally worth it. Min mobilkamera är halvcrappy, så den gör den verkligen inte inte inte rättvisa alls. Men ser ni vad fint med dem röda detaljerna i? Och så är den tyginbunden.


Sen har vi två böcker på tema makabert: The Resurrectionist ska jag fasen sätta upp på min goodreads-wishlist och kräva av någon i julklapp eller så. Den andra vill jag bara har som plansch hemma pga SÅ FIN.


Okej, det var typ dem bilder jag tog på saker som är för fina för att glömmas bort. Ett inlägg med vad jag faktiskt köpte kommer snart!
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg