Dag 08 – Den mest överskattade boken

07:39

Nu var det ju superduberüberlänge sedan jag svarade på frågan för dag sju, men jag tänker ändå plocka upp det här igen och svara på dag nummer åtta.

Frågan som ska besvaras är vilken som är den mest överskattade boken. Och det är nog den som är absolut utan tvekan lättast att svara på. Det är nämligen, dumdurudum: Twilight. Alltså seriöst, jag fattar verkligen inte grejen med dessa böcker (fungerar för övrigt ypperligt bra som måttstock när en träffar nya människor, haha (obsobs ironi, ingen behöver ta illa upp)). Alltså det är inte som att jag hatar Twilight eller något, jag bara FATTAR INTE GREJEN. Det är som typ... vilka böcker som helst. Varken exceptionellt bra eller exceptionellt dåliga. De liksom bara ÄR. Någonstans på mitten och svajar typ. (Förutom att det då ju finns andra anledningar till att ogilla dem pga extremt cheesy (i och för sig gillar jag cheesy ibland. Min bästa serie just nu är Make it or break it och jag faller för alla klyschor och gråter fastän det är så himla himla cheesy) och författaren är mormon och allt det där. Tänker inte gå in på det för ni har ju hört det en halv miljard gånger vid det här laget).

Nä, det här med Twilight, det är inget för mig.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Jag måste erkänna att jag gillade den medan jag läste böckerna. Men jag tror det hade mer att göra med att de var de första böckerna jag läste efter min studietid och de var så lättlästa att jag jag slukade dem på två veckor. På det sättet blev jag lätt förälskad i dem och i och med att de första filmerna kommit ut på bio så var det direkt in i salongen dessutom. Nu efteråt kan jag hålla med dig, de är rätt lama och är ett triangeldrama och vampyrgrejen är liksom bara något i bakgrunden. Men, det inspirerade till att jag skrev första utkastet till Alvhilda i alla fall, även om det var utifrån att jag ville göra något enkelt. Idag har det dock utvecklats till något heeeeeelt annat :D

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg