Mässan: Fredagsplanering

18:00

Såhär ser min morgondag ut:

Ulf Stark får äran att inleda min dag. Efter det har vi Kvinnor i konfliktområden och Källkritik som vapen mot konspirationsteorier (okej, är såld så fort jag hör ordet konspiration. Tycker ju att det mesta är BS, men älskar konspirationsteorier). Efter det tar jag en paus för att fika med min kompis som inte kommer befinna sig på mässan. Efter pausen börjar jag starkt med att vara på två ställen samtidigt - nämligen Egen klassresa och Flickbilden i fantasy. Kvinnor och klass och Flickor, bokstäver och talibaner följer på det (fast det ser ut som att jag får tid att handla böcker mellan!). Sen avslutar jag dagen med att kolla på bokkonst. Ja, och just det, det är inte med i min mässplanerare, men JACK WERNER klockan 15:00 hos Galago. Tänker inte missa.

Vad missar ni inte imorgon? Hur många kloner av er själva önskar ni att ni kunde göra (med andra ord: hur många grejer har ni som krockar?)?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg