Mässan: Inköpslista

14:00

Okej, alltså gud, jag insåg typ i måndags att jag ju har flera inlägg INFÖR Bokmässan jag vill skriva, och att det typ INTE FINNS TID OMG DET BLIR MER ÄN ETT INLÄGG OM DAGEN. Japp, det blir det. Lucky you alltså som får flera än ett inlägg om dagen att läsa av denna eminenta bloggare, säger jag bara.

Nåja, eftersom jag har slipat på en liten inköpslista (ja, det är sånt en måste göra om en inte bara ska konsumera hej vilt och typ spendera hela sitt studielån och sen inte kunna betala hyran) tänkte jag börja med att meddela hur den ser ut.

  1. Penguin Classics. Köpte tre sådana senast jag var på Bokmässan - alla är förstås fortfarande olästa, men det kan vi ignorera - och vill ha fleeeeeer. Mvh kommer aldrig få nog!
  2. Creepypasta. Är supersugen på att läsa den här. Har mejlat om ett recex, men inte fått svar så planerar att köpa en plus få signerad på fredag!
  3. Om detta talar man endast med kaniner. Även denna hoppas jag ju på att få signerad! Läste och älskade tidigare i år, men äger inte. Än.
  4. Läsdagbok. Okej, denna är faktiskt till min lillasyster.
  5. Skräck. Behöver seriöst mer skräck i min bokhylla.
  6. Skrivböcker. Mvh samlar'n.

Sen lär jag ju köpa böcker som jag inte ska ha ändå. För det är liksom oundvikligt när en går på bokmässa, men ska försöka prioritera sakerna på listan.

Har ni något speciellt ni vill titta efter?

(Och exakt samtidigt som det här inlägget postas ååååååker vi mot Göteborg! PEPP!)
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg