Mässan: Torsdagsplanering

18:00

Okej, här kommer inlägg nummer tre för dagen. Det är en planering för imorgon. Så här kommer morgondagen se ut:

Jag börjar dagen med Anna Höglund, samtal och signering. Därefter Göra ätstörd, Blir världen bättre? och Tonåringar som förändrar världen. Sen är det ju Anna Höglund igen, fast det krockar med en annan grej jag vill se. Nämligen Vi tolkar mediebudskapet om alkohol på olika sätt. Om det är tråkigt tänker jag att jag antingen typ... köper böcker, eller tittar på när Höglund pratar lite mer om kaniner. Efter det blir det lyssnar jag på samtal om huruvida rasismen kommer få ökat spelrum efter valet. Sen är det pusshej klart slut på torsdag.

Okej, nej, skojade för vi ska på fest på kvällen också.

Ska ni på Bokmässan? Vad ska ni se?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg