Never drive a car when you're dead

07:46

Idag åker vi!

"Vart, vart?" kanske ni undrar. Till Göteborg såklart! Gud vad jag inte har pratat om det här (en subtil hint här bara), men jag ska hänga med Alex på Bokmässan! Vi tar bilen ner idag på eftermiddagen, kör hela vägen ner och åker hem på lördag eftermiddag. Torsdag-fredag kommer vi hänga på själva mässan, så om ni tror att ni ser mig: SÄG HEJ! Om det inte är jag kan det ju bli pinsamt, men om det är jag blir det hemskt trevligt - promise!


Nåja, jag kommer inte ha seminariekort, men får väl springa på monterprogram. Vad jag ska försöka hinna med kommer i senare inlägg, men bland annat planerar jag att hänga hos Galago när Jack Werner signerar böcker på fredagen klockan 15 och Mats Strandberg och Maria Sveland i samtal om Stephen King på lördagen klockan 15. Sistnämnda är dock beläget utanför själva mässan, så pepp på det! Ni lär nog också hitta mig en hel del av tiden på Forskartorget också. Känns som att det kommer vara rätt mycket jag vill se där.

Så okej, hur kommer bloggandet se ut? Om det går att få ordentlig kontakt med internet kommer jag uppdatera via app flera gånger om dagen tänker jag. Annars samlingsinlägg på kvällen. Vi får se helt enkelt! På den här fronten kan jag helt enkelt inte lova något.

(Rubrikreferens)
__________________________________________________________________________________


Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg