Visst röstar ni väl?

07:38

Med endast lite mindre än en vecka kvar till valet vill jag använda min blogg till något viktigt: nämligen att uppmuntra alla att rösta. Var mitt hjärta sitter tror jag inte är någon hemlighet (hint i det här inlägget annars). Jag röstar för solidaritet och för allas lika värde.

Jag vill inte säga åt er att rösta på samma sak som jag. Jag vill bara säga åt er att rösta med hjärtat. Att rösta på det ni tror på, och inte på det andra säger åt er att rösta på. Framför allt vill jag säga åt er ATT RÖSTA. För det är det viktigaste en kan göra i en demokrati - OCH DET SPELAR ROLL. Okej? Så absolut senast nästa söndag går ni till vallokalen och stoppar en lapp av varje färg i olika kuvert och gör er plikt. Överens?

(Angående Top Ten Tuesday utgår den idag pga idétorka. Vet inte riktigt vad jag vill skriva om)
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg