Fyra sanningar och en lögn

16:04

Okej, nu har jag sett den här på flera ställen, och tyckte den var kul. Utmaning från Kulturkollo. En sak är alltså hittepå, resten är sanna. Rätt svar får ni väl... om ni frågar snällt.

  1. När vi var små lekte jag och min syster ofta prinsesslekar - som dom flesta andra flickor vid den tiden skulle jag tro. Jag var alltid prinsessa medan min storasyster fick vara slav. När vi var på födelsedagskalas hos vår kompis lekte vi samma lek med alla på kalaset, och jag var prinsessa, vår kompis drottning och alla andra på kalaset var slavar.
  2. Jag bestämde ett år innan vi skaffade katt att katten skulle heta Katniss. När jag sen raidade blocket letade jag efter en Katniss.
  3. Jag när ett passionerat hat gentemot gurka. Det är det vidrigaste jag vet. Vill kräkas av smaken.
  4. På väg hem från bokmässan höll vi på att köra på en älg, men klarade oss.
  5. Jag har varit tillsammans med min sambo sen jag var 13 år (och är alltså 21 nu).
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg