Top Ten Characters Who I Would Totally Want To Be For Halloween

07:34

Idag var en sån där tisdag då det var valbart tema på Top Ten Tuesday. Jag valde karaktärer jag gärna skulle vara på Halloween, eftersom jag så sent som i torsdags postade ett inlägg som passade in på det andra temat (böcker att läsa för att komma i stämning). Jag tyckte temat var kul, men svårt. Jag är inte den som är överambitiös när det kommer till Halloween-utklädningar, utan gillar när det inte är så svårt. Kom direkt att tänka på ett par stycken, medan resten var svårare. Så har inte baaaara begränsat mig till böcker.


1. Carrie i Carrie
2. Alena i Alena
Jag vet att mina två första karaktärer är lite same same, men de är ju båda awesome och relativt enkla att klä ut sig till. Om jag hade gått på Halloween-fest i år hade jag lätt varit någon av dem.

3. Alice i Alice's Adventures in Wonderland
Pga älskar Alice? Behövs mer motivering? Eller alltså Alice är ju inte läskig, så det beror ju på om det är en fest med läskighetskrav eller inte.


4. Systrarna i The Shining
Om en ska gå på fest med en kompis är ju den här given!



5. The other mother i Coraline
Knappögon, rött läppstift och markerade ögonbryn - check. The other mother från Coraline är ju supercreepy. *Ryser*

6. Claire Densmore i Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Allra roligast hade det ju varit att klä ut sig till Olive, men det är bra mycket enklare att fixa Claires extra-mun än Olives viktlöshet. Och läskigare, förstås.



7. Tomás i El Orfanato
Den här alltså! Men! Se till att ha med sugrör, så du faktiskt kan dricka din dricka också. Och glöm inte göra hål att se genom. Annars kan det faktiskt bli himla jobbigt.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg