Top Ten Characters You Wish Would Get Their OWN Book

08:18

Veckans Top Ten Tuesday är halvt skrivet på ett pendeltåg, eftersom det är ca den enda strötid jag har fram till på onsdag (seriöst, SÅ. MYCKET. ATT. GÖRA). Temat är karaktärer som en önskar fick egna böcker, vilket jag tyckte var jättesvårt faktiskt. Fick bara ihop sex stycken, men nåja. Det får vara.

Såhär ser min lista ut:

1. Tiny i Will Grayson Will Grayson
Eh, behöver jag ens motivera varför? Pga hilarious?!

2. Bob i Otopia
Frågan är dock hur effektiv den här boken skulle bli, jämfört med Otopia. Men jag hade vill läsa en bok om Bob, innan han rymmer från sitt land!

3. Violetta i The Young Elites
Violetta är huvudpersonen Adelinas lillasyster. Det går inte riktigt att förklara varför jag tycker att hon är en intressant karaktär, för den här boken är så sjukt spoil-känslig, och anledningen kommer liksom inte förrän i slutet.

4. Lettie Hempstock i The Ocean at the End of the Lane
Jag vet att jag inte vet om jag gillar Neil Gaiman eller inte, men jag kanske skulle gilla honom om jag fick läsa en bok med Lettie som huvudkaraktär? Kanske? Eller?

5. Imagine i Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet
Imagine är så himla fantastiskt knäpp, men samtidigt komplicerad. Det hade varit intressant att få veta vad som egentligen rörde sig under den där ytan.

6. Rebecka i Engelsfors-trilogin
Rebecka var helt klart min favorit i början, och jag önskar att hon inte hade försvunnit så himla fort. Ehm, självklart tycker jag inte att det ska skrivas fler böcker, eller att Rebecka egentligen skulle få en egen bok, men jag önskar att vi hade fått mer tid tillsammans.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg