Top Ten Sequels I Can't Wait To Get

10:31

Till att börja med: Hoppsan, jag blev visst länkad av Sandra Beijer igår (igen). Till er som klickat er in hit och bestämt er för att stanna och till er som klickar er in idag istället: Varmt välkomna!

Åter till ordinarie schema: För några veckor sedan handlade Top Ten Tuesday om serier en ville påbörja. Den här gången är det uppföljare en längtar efter. Jag kunde inte komma på speciellt många på en gång, men kom såklart att tänka på två direkt (nr 1 och 2)! Alltså, det verkar faktiskt inte som att jag är mitt i så många serier just nu? I vart fall inte som jag dör för att få läsa direkt. Så de fyra första är sådana som jag knappt kan vänta på att få läsa, efter det är det uppföljare som jag faktiskt KAN få tag på.

1. The Young Elites #2 - Marie Lu
Den här står fortfarande som untitled på Goodreads, och den första kom ju precis ut. Men alltså The Young Elites, så bra! Och nu vill jag ha nästa! Nu. NU NU NU.

2. Miss P. #3 - Ransom Riggs
Den här har ens inte fått något namn eller sida på Goodreads eller någonting, men hallå FORTSÄTT NU.

3. Endgame #2 - James Frey
Är mer pepp på den här än vad som egentligen är rimligt - med tanke på att första delen inte direkt frälste mig. Är dock fortfarande såld på konspirationsteorierna och hela konceptet. Bara den grejen gör mig pepp!


4. Locke & Key: Keys to the Kingdom - Joe Hill & Gabriel Rodríguez
Det här att vara student och inte vara superrik + bibliotek som inte vill köpa in böckerna jag vill ha = </3. Den som skänker den här fortsättningen till mig får min eviga tacksamhet.

5. Utan personligt ansvar - Lena Andersson
Den här kan jag ju alltså få tag på, men jag har Egenmäktigt förfarande i pocket, och vill ju helst att de ska kunna stå bredvid varandra i bokhyllan - och vara lika. Plus att det fortfarande tar emot att markera i inbundna böcker - och jag misstänker att det kommer bli en hel del sånt i den här.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg