Vill läsa dessa NU

07:39

Okej, det låter typ som att jag hatar bibliotek, när jag egentligen tycker att bibliotek är typ det bästa som finns. Det var lätt min bästa plats när jag var liten. Inser ju att jag alltid låter extremt sur och bitter när jag bloggar om just bibliotek. Ehm, om någon blir sur och tar åt sig kan jag ju säga det här: Alla som jobbar på bibliotek: Ni är bäst. Kan vi gå vidare nu så jag får klaga lite igen?

Mitt senaste i-landsproblem är detta: Att ta in första delen i en serien och sen inte resterande. Då måste jag ju KÖPA böckerna. Vilket jag efter noga övervägande faktiskt hade råd med och allt sånt (nåja, typish, det löser sig). Och jag vill läsa dem NU. NU NU NU. NUNUNUNUNUNU. Ok? Och de har inte kommit. Det är DET som är problemet i det här.

Vad var det för böcker då? Den här gången var det Locke & Key. Biblioteket hade del 1, men inte någon mer del. Så jag har beställt del 2 och 3 nu. Dessutom visade det ju sig att jag råkade få bäst i hela klassen på grammatiktentan, så en belöning dör jag ju liksom inte av. Passade på att beställa en skolbok i samma omgång så kändes det lite bättre också.


__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Här gör det inte så mycket Om någon del saknas, det är bara att lämna inköpsförslag och hittills har biblioteket köpt in allt jag önskat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gjort det, men det tar längre tid än att beställ dem själv. Så jag kör på det istället!

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg