Bokbloggsjerka 19 – 22 december

08:19

Fredag, och snart jul! Jag fick lön idag dessutom, så det blir nog en bra helg det här! Men först, veckans jerka:

Snart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?


Som det ser ut nu kommer jag vara ledig alla mellandagarna (om jag inte blir inringd på jobb förstås), så då ska jag läsaläsaläsa. Förutom något hemligt jag ska göra den 28e, men jag vet inte vad än. Jul firas med min sambos föräldrar på julafton och min mamma på annandagen.

Igår innan jag gick hem från jobbet passade jag på att utnyttja min personalrabatt. Plockade med mig fem böcker jag verkligen vill läsa och betalade 303:-. Den som känns som att den passar bäst som julläsning är nog Philip Pullman som återberättar Grimm-sagor. Så den och Howl's Moving Castle (Diana Wynne Jones) tror jag att jag kommer försöka hugga in på i jul!

Du kanske också gillar

25 kommentarer

 1. Sagor är aldrig fel under julen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tänkte också att det kändes väldigt passande!

   Radera
 2. vad skönt med så mycket tid för att läsa :) Dock mindre kul när man får lite svårt att planera in saker utifall att man får jobb..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, har dessutom haft fullt upp de senaste veckorna, så hoppas på lite ledigt åtminstone. Fast jag gillat ju mitt jobb också.. :P

   Radera
 3. Oj, en hemlig händelse! Spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa! Klarar knappt av att vänta!

   Radera
 4. Låter som trevliga julplaner :)

  SvaraRadera
 5. Att läsaläsaläsa låter som en utmärkt ide :)

  SvaraRadera
 6. Grimmsagor låter underbart. Hoppas läsningen blir härlig och att du får en riktigt god jul.

  SvaraRadera
 7. Sagor, så härligt... God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror det blir bra! Detsamma! :)

   Radera
 8. Den där hemliga händelsen lät ju spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Hur ska jag kunna vänta liksom?

   Radera
 9. Spännande med hemliga planer!

  SvaraRadera
 10. Bröderna Grimm låter som god jullektyr tycker jag.

  SvaraRadera
 11. Nu blir jag nyfiken på den hemliga händelsen;). Sagor passar ju till jul, att jag inte tänkte på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är sö nyfiken att jag nästan spricker!

   Radera
 12. Låter spännande med Grimms sagor.

  SvaraRadera
 13. Låter som du har en härlig jul framför dig! Med hemliga händelser och allt! Hoppas du får en härlig jul!

  SvaraRadera
 14. Ah! Grimmsagor, det var länge sen. Härligt!

  SvaraRadera
 15. Bästa personalrabatten! Låter som en härlig jul.

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg