Lägesuppdatering

18:41

Igårkväll låg jag bredvid min sambo i soffan, suckade lite och sa: "Du, efter jul. Då har vi tid att ses". För lite så är det just nu. Jag älskarälskarälskar typ varenda sekund av mitt jobb, till och med när folk frågar om The Hobbit-böckerna innehåller alla tre böcker i samma - till och med då njuter jag så himla mycket av att jobba på det här stället (även om jag himlar lite med ögonen inombords). Men jag älskar också min sambo, och vi har gått om varandra hela tiden de senaste veckorna. Dessutom sa jag ja till att jobba idag, trots att det inte var meningen egentligen. 


På läsfronten hinns det inte heller med så mycket. Jag plockar fram boken - just nu tampas jag med sista delen av Allegiant - på rasterna på jobbet. För det mesta slutar det dock med att jag trött sitter och stirrar ner i boken eller fastnar i Candy Crush.

Om ni inte har fått klart alla julklappar än kan ni ju för övrigt titta in på SF-bokhandeln på måndag efter 14.30 eller tisdag! Så kan jag peka var Divergent och Maze Runner står. 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg