Lovets TBR

07:48

Men vad håller hon på med, postar seriösa inlägg på självaste julafton? Ja, planeringen var ju lite sådär, men jag har haft så mycket att göra att det blev så nu. Dock är det bara en enkel TBR-pile som ska visas upp, och det görs ju snart.

Jag har jullov hela vägen fram till den sjunde (okej, jag har en salstenta att plugga till den 13:e, men jaja). Jag har utnyttjat min personalrabatt till max och givit mig själv, eh, sju nya böcker i julklapp. Hoppsan. Men det här har jag i alla fall att välja på under mitt lov (givetvis kommer jag inte hinna läsa alla, men är pepp på alla). De odödligas hunger är ett recex och The Cabinet of Curiosities är från bokmässan. Resten är nya! Eftersom bilden är kass pga bristen på ljus (och att internet dödar mina bilder) är det uppifrån och ner:

- Asylum, Madeleine Roux
- The Girl With All the Gifts, M. R. Carey
- Rivers of London, Ben Aaronvitch
- Grimm Tales - Philip Pullman
- Howl's Moving Castle - Diana Wynne Jones
- Feed - Mira Grant
- The Maze Runner - James Dashner
- De odödligas hunger - Julie Kagawa
- The Cabinet of Curiosities - Stefan Bachmann, Katherine Catmull, Claire Legrand & Emma Trevayne

Vad läser ni i mellandagarna? Själv tänker jag ta ett litet blogglov som varar... eh, på obestämd tid. Så hej på ett tag, så ses vi när jag förhoppningsvis har läst en hel massa böcker! Och så önskar jag er förstås en hemskt trevlig julafton!

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg