Men ÄNTLIGEN

19:28

Igår lyckades jag traggla mig igenom slutet av Allegiant. Räknade ut typ mer än 100 sidor innan det händer att (spoiler!) [Tris skulle dö]. Blev lite besviken, eftersom folk ändå hypat det här slutet så himla mycket...

Men ni som läst Four, borde jag hugga in på den direkt? Är den lika trökig som Allegiant eller går den lättare? Just nu velar jag lite. Kanske sparar den till efter jul och nyår när jag inte har någon ledighet att ta tillvara på. Eller så tar jag den på en gång, nu när jag ändå är inne i flow så att säga... Hm.

(Nu är jag för övrigt också officiellt uppe i 107 böcker - det vill säga lika många böcker som förra året. Allt jag läser from now on är bonus!)

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 1. Jag läste Four efter Allegiant, det är mer ur Fours perspektiv men bara vissa ur valda delar ur trilogin så du kan nog spara den...

  SvaraRadera
 2. Spoilern där var så himla förutsägbar att boken bara blev ännu trögare. Jag hoppas att filmen blir ok, för boken var inte det....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker också det. Fattar inte varför folk är så till sig över just det...

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg