Men hallå?!

19:40

Att ungdomsdystopiernas storhetstid nu är över kan jag lätt konstatera efter att ha bläddra igenom katalogen med vårens böcker. Alltså, vad är det här? Jag är så extremt ointresserad av vårens utgivning. I hela tjocka katalogen lyckades jag hitta sju - SJU, 7!!!!!! - böcker jag över huvud taget är lite intresserad av.

Vilka det är tänker jag dock inte skriva om förrän nästa vecka. Jag ville bara titta in och beklaga mig lite över att det ges ut för lite böcker jag vill läsa (eller kanske lagom mycket, så att jag har tid att ta igen alla böcker jag redan äger och alla böcker på min goodreads-lista... hm).

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 1. Jag tycker oxå att det var lite böcker man vill läsa i vårens utgivning men som sagt det finns ju fördelar med att man hinner läsa en del hyllvärmare då istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hyllvärmarna... Uh, vill inte ens tänka på det, så många är de.

   Radera
 2. Hittade heller inte mycket inför våren. Kanske får beta av alla mina olästa istället. Ser fram emot att se vilka dina sju är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På måndag är planen att mina sju kommer! :) Men ja, de där olästa här hemma i bokhyllan skulle ju faktiskt behöva betas av...

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg