När en byter och det blir helt fel

07:50

Betrakta dessa två omslag för någon minut:


Vilken version skulle du med nöje hänga på väggen, och vilken skulle du aldrig plocka upp i bokhandeln/på biblioteket/whatever? Vilken blev det slutgiltiga omslaget? DEN FULA! Är det rimligt att jag blev upprörd när jag såg den här på jobbet i tisdags, och upptäckte att det inte alls var det superfina omslaget till vänster, vilket annonserades först? Och att jag blev ännu mer besviken när recexet dök upp på min hallmatta i onsdags? Skandal säger jag bara. SKANDAL. (men jo, jag läser boken ändå. För hallå KOLONI PÅ MÅNEN?!)

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. JA ELLER HUR! Håller så väldigt mycket med. Älskade det första, gillar inte det nya ÖVERHUVUDTAGET :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller huuuur, älskade det första!

   Radera
 2. Åh den ser ju bra ut, båda versionerna :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neeeej, gillar inte alls det nya :(

   Radera
 3. Jag blev också besviken när jag märkte att de bytt omslag!! Det första var så mycket finare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskade det första! Såsåså fint!

   Radera
 4. Jag fattade först inte vad det var för bok jag fick hem :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag fattade inte heller när jag såg lådan med böcker på jobbet... Blev superförvirrad.

   Radera
 5. men va.... Nej va ful :( va synd den andra var ju ursnygg!

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg