När en byter och det blir helt fel

07:50

Betrakta dessa två omslag för någon minut:


Vilken version skulle du med nöje hänga på väggen, och vilken skulle du aldrig plocka upp i bokhandeln/på biblioteket/whatever? Vilken blev det slutgiltiga omslaget? DEN FULA! Är det rimligt att jag blev upprörd när jag såg den här på jobbet i tisdags, och upptäckte att det inte alls var det superfina omslaget till vänster, vilket annonserades först? Och att jag blev ännu mer besviken när recexet dök upp på min hallmatta i onsdags? Skandal säger jag bara. SKANDAL. (men jo, jag läser boken ändå. För hallå KOLONI PÅ MÅNEN?!)

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. JA ELLER HUR! Håller så väldigt mycket med. Älskade det första, gillar inte det nya ÖVERHUVUDTAGET :(

  SvaraRadera
 2. Åh den ser ju bra ut, båda versionerna :-)

  SvaraRadera
 3. Jag blev också besviken när jag märkte att de bytt omslag!! Det första var så mycket finare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskade det första! Såsåså fint!

   Radera
 4. Jag fattade först inte vad det var för bok jag fick hem :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag fattade inte heller när jag såg lådan med böcker på jobbet... Blev superförvirrad.

   Radera
 5. men va.... Nej va ful :( va synd den andra var ju ursnygg!

  SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg