November

08:07

Åh, herregud vilken dålig läsmånad november har varit... Helt sanslöst faktiskt. Har fortfarande lässvackat (när tar det slut? Snälla någon, bota mig!). Jag har åkt hemifrån utan att få med mig boken flera gånger, vilket verkligen inte är likt mig! Jag är typen som hellre kommer försent än åker till skolan utan en bok, och nu har jag bara inte tänkt på det över huvud taget. Förstår ni hur illa det har blivit? Va? VA? De två sista böckerna klämde jag in nu under sista helgen, så jag hoppas hoppas innerligt att det betyder att jag är okej igen.

Igår klockan 23:50 completade jag min challenge på Goodreads! Det vill säga: 100 lästa böcker i år! Woop!


Det här har jag läst i november:
100. Kanske är det allt du behöver veta, E. Lockhart *
99. De odödligas regler, Julie Kagawa *
98. Outtalat, Sarah Rees Brennan *
97. Röd som blod, Salla Simukka *
96. Locke & Key: Crown of Shadows (vol 3), Joe Hill & Gabriel Rodriguez
95. Locke & Key: Head Games (vol 2), Joe Hill & Gabriel Rodriguez
94. Trappan, Robert Swindells (omläsning)
93. Y: The Last Man: Cycles (vol 2), Brian K. Vaughan, Pia Guerra & José Marzán Jr.

Totalt: 8 st, varav 3 seriealbum.
Gillade mest: Kanske är det allt du behöver veta.
Gillade minst: Ehm, jag vet inte? Röd som blod kanske? Fast jag ogillade den ju inte direkt heller, utan bara gillade den inte jättejättemycket.
Största överraskning: Outtalat. Jag hade ju inte ens tänkt läsa den här boken, och så bara totalfastnade jag i den! Sådant är kul tycker jag!
Största besvikelse: Jag vet inte riktigt, blev inte direkt besviken på någon. Det skulle väl vara Röd som blod i så fall, eftersom både Alex och David hypat den, och vi brukar väl tycka rätt lika om saker för det mesta.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Åh vad roligt att du gillade Kanske är det allt du behöver veta! Älskade den själv, men verkar inte som om så många andra totalgillat. Ska bli spännande att läsa din recension! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm, nä jag är nog inte tvärsåld. Jag tror att jag måste ångra mig nu och säga att Outtalat var min bästa. Kanske. Eller?! Jag vet inte... heh.

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg