Om Legendtrilogin och Livet före Legend

08:17

I tisdags landade ett recex av Livet för Legend, och om någon trodde det var möjligt att jag inte skulle kasta mig över den på en gång så är svaret: ja, det är mycket möjligt. Faktum är att det gått nästan en hel veckan och jag har FORTFARANDE inte ens öppnat filen. Varför? kanske ni undrar - och det med rätta. Var inte jag den där typen som skrev det här inlägget där jag förklarade all min kärlek till Legendtrilogin och drev på om hur mycket jag gillar den?

Eh jo, precis samma person. Men det är också det som är problemet. Trots att jag ju VISSTE att Life before Legend EXISTERADE så hade jag liksom förlikat mig med, accepterat och till och med börja gilla att det inte finns något mer än själva trilogin. Jag hade egentligen inte ens planerat att läsa den här extra-grejen, eftersom jag ändå var så himla nöjd och inte kände att jag behövde något mer. Det här är inte ljud och hittepå, jag kände precis såhär och gör det till viss del fortfarande.

Alltså vissa serier är det ju sådär med att en inte vill ha något mer. Jag är väldigt skeptisk till de här novellerna som Rowling släpper på Pottermore nu fram till jul. Jag vet inte om jag kommer läsa dem. Jag vet inte om jag vill läsa dem. FÖR HARRY POTTER ÄR SLUT. Det är slut och det ska inte vara mer.

Men tillbaka till Legendtrilogin: Nu när jag har Livet före Legend inom räckhåll, och det dessutom råkar vara ett recex får jag väl ta och läsa den. Jag ska bara samla mig lite till först.

Har ni några serier som ni absolut inte vill att det ska komma något mer i?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Hade just den här diskussionen på ett annat forum och jag vill inte heller läsa den. Legendserien är min absoluta favorit dystopi med ett avslut jag gillar. Jag vill inte förstöra det och kommer därför inte heller att läsa den här. Om det inte trillar ner ett recex i lådan förstås, men jag kommer varken låna eller köpa den.

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg