Top Ten Books I'm Looking Forward To In 2015

07:34

Oj, den här veckan har jag supermycket att göra. Har två inlämningar som ska in på fredag och har dessutom bokat upp hela min tisdag + torsdag (som jag förhoppningsvis kan prata lite mer om nästa vecka). Men jag har fått flytta tillbaka in i mitt bibliotek/arbetsrum i helgen, och jag tror faktiskt att det kommer effektivisera mitt pluggande att kunna sitta vid en ordentlig arbetsplats och ha en dörr att stänga om mig (och stänga ute alla frestelser).

Temat för veckans Top Ten Tuesday är böcker en ser fram emot som kommer nästa år. Jag har ärligt talat PINSAMT dålig koll på vad som kommer ut nästa år... Alltså, hur blev det ens december såhär fort? Jag tyckte det var september alldeles nyss, och det var dags för höstutgivningen och allt sånt... men tydligen är det slut med hösten nu. Så därför blir det bara två punkter på den här listan idag, och så kommer det bli mer så fort jag hunnit ta en ordentlig titt (för det hinner jag inte nu). Till exempel i nästa vecka (eftersom vårkatalogen ges ut på fredag).

1. Vanishing Girls - Lauren Oliver
Lauren Oliver kommer med en ny ungdomsbok, och eftersom jag gillat i princip allt jag läst av Oliver hittills tänker jag lägga en förhandsbeställning på den här så ASAP.

2. Systrars öde - Jessica Spotswood
Det här är fortsättningen på Stjärnmärkt, så känner att jag ju måste fortsätta läsa den här serien. Det är visserligen en sån där serie som jag inte minns speciellt mycket av, men jag vill minnas lite svagt att jag gillade Stjärnmärkt himla mycket när jag läste den i alla fall!
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg