December

07:44

Alltså december - HUR FORT har den här månaden gått?! Jag jobbade visserligen typ tre veckor och de veckorna swishade förbi innan jag ens hann tänka på hur roligt det var. 13 nya böcker flyttade in i bokhylla tack vare recex + personalrabatt på SF-bokhandeln + julklappar, vilket nog måste vara det mesta på hela året, bortsett från bokmässan.

Det här har jag läst:
112. The Maze Runner, James Dashner *
111. Locke & Key: Alpha & Omega (#6), Joe Hill & Gabriel Rodriguez
110. Locke & Key: Clockworks (#5), Joe Hill & Gabriel Rodriguez
109. Locke & Key: Keys to the Kingdom (#4), Joe Hill & Gabriel Rodriguez
108. Linux - Uttagningen, Maths Claesson *
107. Allegiant, Veronica Roth
106: Maus: Och här började det svåra (#2), Art Spiegelman
105. Maus: Min far blöder historia (#1), Art Spiegelman *
104. Ink (#1), Amanda Sun *
103. En julsaga, Charles Dickens *
102. Uppstigandet (#1), Karen Bao *
101. Tusen och en chans, Annabel Pitcher *


Totalt: 12
Gillade mest: Locke & Key vol 6! Satte till och med en femma på den här på Goodreads. Sinnessjukt bra. Är så obesviken det går att bli.
Gillade minst: Allegiant.
Största överraskning: Tusen och en chans. Men vet inte, jag förväntade mig väl inte riktigt något heller.
Största besvikelse: Allegiant. Eller alltså jag visste ju att den var seg osv, men wow-momentet i slutet som alla pratar om uteblev på grund av att jag räknade ut slutet typ 100 sidor innan det hände.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Vad tyckte du om The Maze Runner? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kort sagt så gillade jag den jättemycket! Har dock vissa problem med den, vilka jag kommer gå närmare in på i recensionen (som jag ska försöka få uppnästa vecka).

      Radera

Instagram

Populära inlägg