Söndagsuppdatering

16:00

Kan någon snälla ge mig en smäll på käften och säga åt mig att läsa mer böcker istället för att spendera så mycket tid med instagram och mobilspel?! Läste ä-n-t-l-i-g-e-n just ut Jag ger dig solen som jag - trots att den är sjukt bra - har tragglat med i en hel vecka. Och det är liksom bara min fjärde bok i år. Nåja, det löser sig nog snart.

Nu kan jag välja på antingen Systrars öde, Som om jag vore fantastisk, The Labyrinth Wall, Blod & Stjärnstoft och The Scorch Trials. Eller det är de som känns mest aktuella (givetvis har jag med ca 150 olästa böcker i bokhyllan fler än så att välja på. Speciellt som jag kanske råkade köpa en Percy Jackson-box i måndags). Är sugen på allihopa, så vi får väl se vilken jag väljer! Vilken skulle ni ha valt?

Dessutom, viktigast av allt! Ni har väl inte glömt tävlingen? Den pågår visserligen en vecka till, men glöm inte bort att delta om ni inte redan gjort det.

Trevlig söndgskväll på er!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg