Vinn Mörk ängel!

08:12

På grund av (eller kanske tack vare?) en liten miss när mina recex packades hos Förlagssystem dök det i förra veckan upp ett paket som var betyyyydligt större än jag trodde (jag hämtade ut det på vägen till skolan och skulle sedan skriva salstenta och gå på date med min sambo. Var inte riktigt lika road av det här som vissa andra var). Jag hade nämligen fått tre stycken Mörk ängel extra. Eftersom jag inte behöver läsa fyra stycken av samma bok fick jag istället tillåtelse att lotta ut mina extra-böcker (jag hoppas att inte allt för många hunnit läsa denna än. Var ju ändå 1,5 år sedan den kom ut på svenska). Om ni vill läsa min recension av boken innan ni tävlar (men hallå, gratis bok, vem bryr sig egentligen om vad jag tycker?!) kommer den komma upp senare i veckan!

Tre personer har alltså chansen att vinna ett varsitt ex av Laini Taylors Mörk ängel. Allt ni behöver göra är att svara på frågan:

Författaren Laini Taylor har en väldigt utmärkande hårfärg. Vilken?
Svaret postar du i en kommentar till det här inlägget. Se till så att e-post eller blogg eller så finns med, så att jag kan kontakta dig om du vinner! 
Kommentaren måste finnas där absolut senast 23:59 den 1 februari.

Om du vill dela inlägget på twitter/blogg/facebook får du hemskt gärna göra det, och belönas därmed också med en extra lott i dragningen.

Lycka till, may the odds be ever in your favor och alltså sånt!

Du kanske också gillar

48 kommentarer

 1. roooooosa! (johannaberglund96@hotmail.com)

  SvaraRadera
 2. Hm, har för mig att hennes hår är rosa. Men jag kanske tänker på fel person...

  SvaraRadera
 3. Haha, så roligt med en spontantävling! :)
  Författaren har ett rosa hårfluff. :3

  Min mail är annanykom@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Kul med tävlingen! :D Laini Taylor har rosa hår. Min mail är: swebookobsession@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag är jättegärna med! Mitt svar på frågan är rosa.

  Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://ett-liv-med-canon.bloggplatsen.se/2015/01/19/10992992-annu-en-tavling/

  SvaraRadera
 6. Men var tog min kommentar vägen?
  Jag skrev att hon har rosa hår.

  SvaraRadera
 7. Hennes naturliga hårfärg är blå, vilket måste se väldigt coolt ut (min favoritfärg också f.ö) :)
  Jag delar inlägget på min blogg.

  SvaraRadera
 8. Det verkar vara en bok i min smak!
  Hon har extremt rosa hår :)

  SvaraRadera
 9. Oj vilken miss att skicka så många böcker ! men detta var ju en lyckad lösning för oss andra :D
  Taylor har ju såklart sitt häftiga rosa hår !
  Jag har spridit vidare din utlottning med detta inlägg :) http://iregnet.blogspot.fi/2015/01/tank-om.html

  SvaraRadera
 10. Jaha säga vad man vill om den hårfärgen,
  men VÄLDIGT rosa är den =D

  SvaraRadera
 11. Har varit sugen på att läsa den här boken ett tag eftersom folk verkar gilla den väldigt mycket.

  svar: Laini Taylors hår är Rosa

  SvaraRadera
 12. Trevligt! Hon kör med rosa hår.
  Om nu min mail inte skulle komma upp: denravonska@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Svar: Rosa
  /Ea
  e-albin@hoymail.com

  SvaraRadera
 14. Svare är Rosa, skulle behöva lite ny läsning så håller tummarna nu :D

  SvaraRadera
 15. Svar: rosa

  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 16. Jag gärna med och tävlar! Laini Taylor har rosa hår. Här har jag tipsat om utlottningen: http://inutienbok.blogg.se/2015/january/mork-angel-gar-att-vinna-2.html

  (inutienbok@hotmail.se)

  SvaraRadera
 17. Hon har rosa hår! Var på jakt efter lite nya boktips och denna bok verkar helt i min smak med lite onaturligt inblandat i "vardagen". Gillar tanken av att det finns saker i vårt vanliga samhälle som vi bara inte vet om. Hoppas jag får chansen att läsa denna bok :D
  / Maria (mariakarlsson93@hotmail.com)

  SvaraRadera
 18. Jag har varit intresserad av denna boken länge så jag är helt klart med ^^ Hennes hårfärg är rosa :)

  mail: bokzoem@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Svar: Chockrosa! Eller vad nyansen nu kan tänkas kallas :)

  Mejladress: amanda.bokpandan@gmail.se

  SvaraRadera
 20. Laini Taylor har rosa hår. :)

  emma.stensson@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag är gärna med! :)
  Laini Taylors utmärkande hårfärg är rosa.
  Har delat tävlingen på min twitter elinh942
  elin.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 22. Annica Siljeström20 januari 2015 20:59

  Författaren Laini Taylor har den utmärkande färgen ROSA på sitt hår.
  ///

  Annica Siljeström
  annica.siljestrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Svar: Rosa :)

  jaagheterjonna@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Hej hopp! =)
  Mitt svar på frågan är att Lani Taylors hår är rosa. Har inte hunnit läsa boken, men skulle väldigt gärna vilja! Har delat tävlingen på min twitter:https://twitter.com/Leiasmamma . Håller tummarna! Med vänlig hälsning, / Johanna.
  johanna_taif@hotmail.com eller strongangel.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 25. Rosa

  sandra88@home.se

  SvaraRadera
 26. Vet inte om kommentaren kom fram provar igen
  Svar Neon rosa hårfärg
  delat på FB
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 27. oj den serien har jag velat läsa länge så självklart måste man ju delta! Laini har rosa hår :) jag kan nås på cassandra.stromsnas@gmail.com eller bookishadventure.blogspot.com

  SvaraRadera
 28. Hennes hår är rosa!

  nyqvist530@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Rosa hår såklart :-)
  Natalieevelinalindh@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Svaret är att hon har rosa hår :)

  Min mejl: ienannandelavlivet@live.se

  kram/ qat

  SvaraRadera
 31. Laini har rosa hår!!
  Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner för Mörk ängel är verkligen en bok jag är sugen på :) Hotmail: plexiglasbubbla[at]hotmailpunktcom

  SvaraRadera
 32. Jag är gärna med och tävlar om ett ex! Laini Taylors hår är rosa!

  Jag har skrivit om tävlingen på min blogg: http://midnattsord.blogspot.se/2015/01/tavling-hos-sagan-om-sagorna.html

  SvaraRadera
 33. rätt svar är rosa hår! :)

  jag har även skrivit ett inlägg på min blogg och delat tävlingen.

  http://johanssonelinaa.blogg.se/2015/january/mork-angel.html

  SvaraRadera
 34. Hej! :D Jag är jätte gärna med!
  Jag har skrivit om din tävling här : http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se/2015/01/boktavling-vaggloss-grekisk-mytologi.html !! Hoppas det blir bra, skrev dock inte bara om tävlingen. Men maila mig annars, om det inte är tillräckligt.

  Svar på frågan:
  Hon har rosa hår! :)

  Min blogg: http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se
  Min mail: Hannah.blogg14@gmail.com

  /Hannah :D Hör av dig om du vet med inlägget.
  Nu får jag hoppaaaas på det bästa! :) kram

  SvaraRadera
 35. Spännande med tävling :)

  Författaren Laini Taylor har en väldigt utmärkande hårfärg. Vilken?
  Svar: Rosa!

  Delat på FB; https://www.facebook.com/jenny.kisk

  Mail: jkisk@hotmail.se

  SvaraRadera
 36. Hennes hår är den härligaste Rosa!

  eriksson.beatrice@gmail.com :)

  SvaraRadera
 37. Rosa

  annkatrin_jorborn@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag vill vara med! Hon har rosa hår :)
  Mail: jagochminabocker@gmail.com

  SvaraRadera
 39. Hårfärgen är rosa
  malinwiktor@gmail.com

  SvaraRadera
 40. Vad kul med en tävling, jag är jättegärna med!

  Laini Taylors hår är väldigt rosa. :P
  Min mejl är bokintresse@gmail.com
  Jag har bloggat om tävlingen här:
  http://bokintresse.blogspot.se/2015/01/tavlingar-och-utlottningar-just-nu-i.html

  SvaraRadera
 41. Hej!

  Hennes hårfärg är rosa.

  Jag har även delat tävlingen på facebook: https://www.facebook.com/MariGadell/posts/10152755849413218

  m_gadell@hotmail.com
  /Mari G

  SvaraRadera
 42. Rosa! :)

  Min mail är plutoh33@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Utmärkande - helt vanligt knallrosa hår har hon ju ;-) jag har en här hemma med samma färg....

  Vore guld att vinna!

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 44. Rätt svar: Rosa.

  malins95@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Jag är med!! :-D Jag har inte läst den än så det vore en perfekt vinst!!

  Hennes hårfärg är coolt rosa :-)

  Jag tar gärna en extralott så jag har delat tävlingen här: https://www.facebook.com/bondmoran.charlotte/posts/599331813533375

  Nu får jag hoppas på tur!
  /Lotta
  klockaregard@hotmail.se

  SvaraRadera
 46. Är gärna med och tävlar om denna boken som jag faktiskt inte läst.

  Rosa hår har Laini Taylor

  Håller tummarna stenhårt.
  MVH Sanna

  exactis@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Svar: rosa
  mail: elinmariaborgstrom@gmail.com

  SvaraRadera
 48. Vet inte om min första kommentar kom iväg... om det blev två, ignorera denna :)
  Laini Taylor har iaf rosa hår.

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg