En bokbloggares i-landsproblem / The perks of being a book blogger / Ode till att blogga

20:53

- Får för mycket gratisböcker
- Måste ställa in det där viktiga jag skulle ha gjort på torsdag för att gå på releasefest och dricka gratis cava #sorrynotsorry
- Har så många blogginlägg att publicera att jag måste skjuta upp recensionerna
- Åh, vad jobbigt, nu var det en till person som skrev mejl och frågade om jag vill ha en bok

(Herregud, att blogga är typ det roligaste jag gör i livet just nu. Förutom att jag ska åka till Berlin och gå på ca en miljon bra konserter det här året. Men en del av det har väl i och för sig också möjliggjorts tack vare bloggen. Så himlahimla fint <3 )

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. hehe känner igen mig :) Bokbloggen livar verkligen upp det :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg