Januari

06:59

1. Eh, jag tror att jag har lovat minst tre olika inlägg för idag. Ursäkta för det, det är jag som är virrig. Kaosutmaningstips del två kommer senare i veckan, likaså recensionen av Jag ger dig solen. Var lite extra förvirrad förra veckan, eftersom jag opererade bort gallan och var lite nervös över det. Nu mår jag dock bra igen! Lite tröttare än vanligt, men det kanske betyder att jag orkar läsa lite mer nu då? Hrm...

2. Herre-himla-gud vilken bra besöksmånad januari var. Jag har nämligen inte bara slagit mitt gamla rekord från när jag blev länkad av Sandra Beijer, utan också lyckats knäcka 8000 sidvisningar på en månad. Först och främst vill jag tacka alla läsare som är f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a (jag skojar inte, det här låter klyschigt, men jag gillar varenda en av er utan att ens veta vilka ni är). Sen vill jag tacka... äsch det var bara det. Det här ska inte bli något utdraget tacktal. Ni är bäst, klart slut!

3. Herre-himla-gud vilken dålig läsmånad det här har varit. I kid not. Jag saknar rutin på livet! Gör något åt det, pretty please? Eller ge mig bättre böcker. Jag är tillbaka på att inte vara sugen på att läsa något igen. Finns det ingen mirakelkur? Eller behöver jag gå tillbaka till serier igen? Det finns ju så mycket böcker jag vill läsa, varför är jag inte sugen på någon av dem?! Inget gör mig upphetsad alls, bara stressad... Nåja. Jag får väl försöka ta mig i kragen och i alla fall redovisa vad jag läst:

5. Som om jag vore fantastisk, Sofia Nordin
4. Jag ger dig solen, Jandy Nelson
3. Mörk ängel, Laini Taylor *
2. Himlen börjar här, Jandy Nelson *
1. Rivers of London, Ben Aaronovitch *


Totalt: 5.
Gillade mest: Himlen börjar här. Jag ger dig solen ligger ganska snart efter, men gillade den ändå inte riktigt lika mycket.
Gillade minst: Rivers of London.
Största överraskning: Mörk ängel! Hade nog inte alls förväntat mig att den skulle vara bra med det omslaget och den titeln...
Största besvikelse: Rivers of London. Eftersom jag faktiskt trodde att den skulle vara bra...

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. SV: jag läser på många olika sidor och skriver ihop en egen text baserat på informationen jag hittat! Men det finns ganska mycket lättläst info på Wikipedia! Vilken fin blogg du har! :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg