Tävlingsvinnare

08:51

URSÄKTA frågeformuleringen. Som en tävlande så fint påpekade: "Utmärkande - helt vanligt knallrosa hår har hon ju", vilket är alldeles sant. Helt vanligt knallrosa hår är rätt svar på frågan om Laini Taylors hårfärg (men att kort svara rosa är också godkänt). Det var tydligen inget större problem för er, för nästan alla 48 stycken som deltog (rekord även på den fronten, med andra ord) svarade rätt. Tyvärr hade jag bara tre stycken böcker. Jag har (eller eh, ska, snart. Ska bara käka frulle först) kontaktat tre personer som får två dygn på sig att svara, och om någon låter bli drar jag en ny vinnare.

Grattis till Cassandra, My och Elin! Ni kommer få mejl under dagen (om ni är riktigt ivriga kan ni ju skicka adress till mig om jag inte hunnit skicka något än)!

Tack till alla andra som deltog och delade! Bättre lycka nästa gång!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg