5 saker som är för små för egna inlägg

07:06

Okej, uppenbarligen orkar jag inte blogga om något vettigt atm, utan tänker göra en liten lista med smågrejer:

- Om ni som jag är sådana där personer som aldrig tittar på tv så kanske ni missade gårdagens Kobra? Om ni - liksom jag - är skräckälskare bör ni plocka fram SVT Play och titta! Det pratas väldigt lite (eh, ingenting. Förutom filmen The Babadook som handlar om en bok. Som jag vill ha. So badly) om just böcker, men Jack Werner är ju med i alla fall. Så då måste det ju ändå räknas som bokrelaterat. Klick!
- Lauren Olivers Vanishing Girls är äntligen släppt och Book Depository har meddelat att min order "should be dispatched soon". <3
- VARFÖR går Ransom Riggs Library of Lost Souls bara att pre-order i paperback från Book Depository? Mina andra är inbundna... Och ja, jag vet att det är 195 days to go innan den släpps. Men en tjej kan väl få vara pepp eller?!?!?!?! (såg att den fanns på Amazon, men gillar inte Amazoooooon, ok?)
- För typ lite mer än ett år sedan kunde jag aldrig tänka mig att majoriteten av böckerna jag läste skulle vara på engelska. Det kändes mest ansträngande och inte alls lika skönt som att läsa på svenska. I år har jag läst fler böcker på engelska än på svenska. Det känns rätt fint faktiskt. Då gjorde den där engelska-kursen jag läste i höstas någon nytta ändå.
- Okej, nu när jag är tillbaka hemma tas 90% av min hjärnkapacitet upp av att tänka på grekisk mytologi. Damn you Percy Jackson. Borde inte ha läst alla böcker på en gång (är på femte boken nu) för det är för sjutton det enda jag tänker på. Och raidar internet efter den bästa boken om grekisk mytologi jag kan hitta. Vill att den ska liksom täcka ALLT. Blir typ trött i hjärnan av att tänka på hur sjukt himla totalt jag vill nörda ner mig i det här. (Bring me your tips in the kommentarsfält)

 Så, varsågoda, jättelångt inlägg fyllt med nonsens. Puss!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg