Det finaste ur min TBR-lista

06:40

Okej, jag veeeeet att jag skrev att det inte skulle bli något inlägg idag (och det blir alltså ingen jerka eftersom jag är i Berlin). Men i tisdags kväll satt jag en stund med Goodreads och pinnade en massa böcker (eh, fast inte pinnade, eftersom det är Goodreads och inte Pinterest. Men same same), så då tänkte jag att jag ändå kan slänga ihop ett inlägg med intressanta omslag och titlar som tilltalar mig just nu. Jag vet sällan vad böcker handlar om när jag börjar läsa dem - har väl mest en vag aning baserat på omslag, titel och taglines (jag är faktiskt ett töntigt stort fan av taglines).

Här kommer ett gäng i alla fall! Klicka på bilderna för att hitta dem på Goodreads. (alltså notera färgskalan. Alla passar typ ihop - blått, vitt och grått med några gul/orange/röda stänk. Det var faktiskt inte med flit).


Någon som läst/blev sugen på att läsa någon av dessa?

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Not a Drop to Drink blev jag intresserad av när Regan (BookTube) hade med den i en bookhaul eller nåt. Omslaget är himla fint också. :)

    SvaraRadera
  2. Åh så snygga, jag blev sugen på nästan alla!

    SvaraRadera
  3. Baserat endast på omslag vill jag läsa alla!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg