Två saker jag ju inte skulle göra:

12:45

1. Blogga. 

2. Plugga i sommar. 

Men så kan det ju vara så att jag blir helt himla Percy Jackson-skadad och söker en kurs på halvfart/distans i OLYMPISKA GUDAR(!!!!!) och måste tala om för exakt hela världen att jag sökt den här sommarkursen. Vi får väl se hur jag känner när det börjar närma sig, men nu har jag ändå sökt och det går ju alltid att avsäga sig platsen om jag inte känner för det när det är dags (om jag kommer in, dvs. Men något säger mig att den inte kommer vara riktigt lika populär som Harry Potter-kursen. Vilket hittills är den enda sommarkurs jag inte kommit in på). Och dessutom kommer jag ju inte behöva ta lån i sommar, så om det skiter sig gör det ju inte så mycket heller! Jag kan med andra ord liksom plugga BARA för att det är kul. Mrwp!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg