Två saker jag ju inte skulle göra:

12:45

1. Blogga. 

2. Plugga i sommar. 

Men så kan det ju vara så att jag blir helt himla Percy Jackson-skadad och söker en kurs på halvfart/distans i OLYMPISKA GUDAR(!!!!!) och måste tala om för exakt hela världen att jag sökt den här sommarkursen. Vi får väl se hur jag känner när det börjar närma sig, men nu har jag ändå sökt och det går ju alltid att avsäga sig platsen om jag inte känner för det när det är dags (om jag kommer in, dvs. Men något säger mig att den inte kommer vara riktigt lika populär som Harry Potter-kursen. Vilket hittills är den enda sommarkurs jag inte kommit in på). Och dessutom kommer jag ju inte behöva ta lån i sommar, så om det skiter sig gör det ju inte så mycket heller! Jag kan med andra ord liksom plugga BARA för att det är kul. Mrwp!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg