Liebster Award pt 2

15:48

Nämen! Jag blev visst nominerad en gång till - av I Elinas hylla den här gången. Så jag svarar på frågorna, men tänker inte tagga vidare eftersom jag gjorde det senast och det ändå känns som att de flesta hunnit göra den här nu. Tack så mycket för nominering! Här kommer Elinas frågor:

1. Vilken/vilka titlar läser du just nu?

Jag varvar Vild av Brandon Mull - första delen i serien Spirit Animals med Grekisk Mytologi från Ordalaget. Eller den sistnämnda har jag som godnattsagor.

2. Vilken bok är din senaste wow-upplevelse?
Hm, oj. Eller jo, Leonora och glasplaneten förstås. Mvh såld.

3. Hur markerar du på vilken sida du är?
Tar en papperslapp som ligger i närheten. Eller ett reklamblad, eller ett skräp. Eller om jag har en förpackning som ska slängas river jag en bit av den. Alltså jag HAR bokmärken. De gör liksom bara ingen nytta när de ligger i en låda i biblioteket (alltså mitt eget bibliotek. Inte det i centrum).

4. Kan du boktipsa om en läsvärd tjockis till bok?
Under kupolen av Stephen King!

5. Kan du boktipsa om en läsvärd tunnis?
Oj, det här är faktiskt mycket svårare. De tunnisar jag kan minnas att jag läst har oftast inte varit speciellt tipsvärda. Men George Orwells Djurens gård är ju rolig.

6. Vilken bok (som du inte äger) önskar du att du ägde just nu?
Får en välja seriealbum? Då säger jag Alena av Kim W. Andersson. Gärna omslaget som plansch också.

7. Påverkar våren din läsning på något sätt?
Jag vet inte riktigt. Tror faktiskt inte det.

8. Vilken läsvärd författare upptäckte du senast?
Rainbow Rowell! Har Eleanor & Park liggande i min TBR-hylla.

9. Finns det någon genre du undviker?
Ja, deckare. Det är så otroligt sällan jag uppskattar deckare, så fastnar inte ens med blicken vid sådana böcker längre.

10. Finns det någon genre som du knappt kan låta bli?
Ungdomsdystopier. Det är ju liksom lite av min grej.

11. Lånar du någonsin böcker på bibliotek?
Nej, inte längre. För det... eh... KOSTAR så mycket.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg