Top Ten Books Which Feature Characters Who...

10:28

Herregud, jag har blivit en sån där person som inte har tid att blogga för att jag SITTER I MÖTEN. Helt främmande. Känner mig jätteviktig! Hela dagen igår fylldes av dem och nu har jag avklarat ett av mina två idag (knölar in lite bloggande på den halvtimme-tjugo minuter jag har mellan).

Men nu var det ju inte det vi skulle prata om, utan Top Ten Tuesday. Det är delvis valbart tema idag. Jag vet inte om jag är en idiot för att jag valt karaktärer med bra musiksmak och om jag kanske blir tvungen att radera allt och börja om på en helt ny grej. Men vi får väl se.

Jag tänker (pga lite tidsbrist) inte skriva några motiveringar idag - ni får helt enkelt leta upp böckerna själva och upptäcka alla nice:a musikreferenser som dyker upp.

1. Allie i Vinylprinsessan.
2. Sara i Skärvor av J.
3. Tror flera av karaktärerna i Vill ha dig så illa. Minns inte exakt vem det är som lyssnar på Bob Dylan och Vampire Weekend, eller om det är flera, eller... Ja.
4. Kim i Onanisterna (finns till och med spellista! Lägger dock in veto mot Krunegård. Fyfan, avskyr Krunegård).
5. Lovis och Alex i Kurt Cobain finns inte mer. Duh!

Okej, sen får det vara bra. Trevlig tisdag!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg