Throwback Thursday: Nu räknar vi tomtenissar!

06:27

Lägesskildring av den här bokbloggarens residens klockan 20:32 igår kväll: Katten har fått fnatt och sover I kattkorgen. Den här bokbloggaren har inte fått fnatt, utan tänker som så många gånger förr: "Jag lämnar telefonen här på ladd och går och lägger mig i sängen och läser en halvtimme. Efter det går jag och skriver i ordning Throwback Thursday."

Lägesskildring av den här bokbloggarens residens klockan 22:47 igår kväll: Katten har hunnit flytta sig minst fyra gånger, men kommer just ut från köket med blänkande pärlor av vatten på nosen och är väldigt blöt i kragen. Tittar uppfordrande på mig som är på väg in i vardagsrummet och visar tydligt att det är MITT fel att hon blev blöt när hon badade i fontänen. Jag tittar på klockan och får en chock över att klockan är hela... eh, 1h och 45 min mer än vad jag hade planerat att den skulle vara när jag slutade läsa. Odinbarn did that to me. Känns fint. Nåja, att tiden försvinner är priset jag kan betala för att vara halvvägs igenom Odinsbarn efter 1½ dag. Speciellt när dagen efter (det vill säga idag) är en ledig dag med hundra timmars sovmorgon.

Nåja, till ämnet. Idag blir det bilder, kortfattad text och AKTIVITET i dagens Throwback Thursday - jag måste ju försöka posta något lättsamt inlägg den här veckan. Vi ska - trots att det är långt kvar till jul - räkna tomtenissar. Om vi hinner mellan snörvlingarna (bytte halsont och feber mot Sveriges värsta rinnsnuva. Hoo-fucking-ray).

Räkna tomtenissar var nämligen något jag gjorde varje gång vi läste den här boken. Eller alltså, jag fick boken strax innan jag skulle fylla tre (vilket jag alltså gjorde i januari -96) (herregud, jag HAR varit en knodd faktiskt. Och mina föräldrar HAR varit tillsammans faktiskt. Svårt att tro). När jag väl lärde mig räkna minns jag det som att det var roligare att räkna tomtenissar än att lyssna på berättelsen.

Såååå, hur många tomtenissar hittar ni?


Komplett med egen konst och allt!

På intiativ av.


Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Läste också den här boken när jag var liten! Minns att jag älskade. :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg