10 saker jag längtar efter

23:00

Herregud vad det blivit mycket personligt på den här bloggen de senaste veckorna, men det verkar ju faktiskt inte som att ni misstycker eftersom ni blir fler snarare än färre... Så här är tio saker jag längtar efter medan jag ligger i soffan och har feber-Friends-maraton (obs på att det kommer en riktig Top Ten Tuesday imorgon när det är tisdag):

1. Att fucking träna. Har inte tränat på mer än fyra veckor pga sjuk + postsjuk och sen mådde jag dåligt pga en jävla massa strul i en vecka, sen var jag jävligt upptagen och nu sjuk igen.


2. All lästid jag ska ha på tåget till Göteborg på fredag och på tåget från Göteborg på söndag. 

3. Att äta veganglass på Köld i Malmö v. 27 (och försöka ta itu med projektet "Besöka bokskog utan bil"). 

4. När jag är frisk och orkar gå fem meter utan att få blodtrycksfall och bli andfådd (är alltså sjuk IGEN. Låt oss bara säga att jag blivit extremt noga med mina vitamintillskott de senaste dagarna).  

5. En värld där datorer inte går sönder, utan håller tills en VILL köpa en ny. Har pajat två (ev tre) stycken (eller alltså, om en ska vara noga var det faktiskt Katniss som hade en av dem i golvet, men jag hade ju lagt den dåligt till) de senaste veckorna. Min sambo verkar ha råd att låna mig pengar till en ny (kostar mer att reparera än att köpa en ny...), så det LÖSER SIG, men imorse kändes allt väldigt hopplöst och gråtigt. 

6. Att sommaren ska börja på riktigt. 

7. Att jag ska få ork att läsa Mistborn

8. Bokmässan och höstutgivningen. Fast sommar först!

9. Att få börja sommarjobba heltid på SF-bokhandeln.

10. Batmantröjan som min storasyster räddade undan en kompis garderobsrensning för att hon tänkte på mig (alltså har inte träffat min storasyster än efter det)! Behöver mer superhjältekläder i mitt liv.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg