Alltså.

15:10

Ok, läste just sista sidan i Mistborn: The Final Empire. Herre.jävla.gud. Är så jävla glad att det finns fler böcker för krisar så jävla mycket exakt just nu över det faktum att den är slut. Och hur knäppt att jag precis läst en bok på ~640 sidor och skulle kunna läsa nästa på en gång som dessutom är ännu TJOCKARE? Den här boken har tydligen totalt dödat min rädsla för tjocka böcker (ok, kanske inte totalt, det är nog för tidigt att säga). Men alltså, wääääh. Nu vet jag i alla fall vad jag kommer ha med mig hem från jobbet på måndag...

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 1. Oj detvar verkligen ett bra betyg :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att den var bra. Har den här hemma på svenska.

  SvaraRadera
 3. Åh! Vi har alla varit där. Författarondska 😃

  SvaraRadera
 4. Jag läste precis ut den svenska versionen (ca 740 sidor) älskade boken ända fram till slutet. Slutet var för lamt! Ville få ett supersug efter nästa bok, en superduper cliffhanger eller twist saknar jag. Men den var himla bra!

  Juste, tack för taggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, jag är nog inget jättestort fan av cliffhangers, så jag är rätt nöjd. För mig räcker det att jag gillade karaktärerna, settingen och allt för att jag ska vilja gå direkt på nästa bok :)

   Radera
  2. Mm, jag har liksom tänkt på slutet en hel del och jag håller med dig. Jag ville också kasta mig direkt på nästa bok trots att det inte var någon super cliffhanger. Men att vilja veta hur det gick sedan är tillräcklig cliffhanger. Så det jag vill säga är att jag liksom tar tillbaka det jag sa i förra kommentaren!

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg