Dagens i-landsproblem

16:46

Jag har fler inlägg än veckodagar. Vet ni att jag har fullt upp hela veckorna typ två veckor framöver, och ändå spottar ur mig inlägg? Vet inte var jag ska göra av allt! Snart kommer jag få börja publicera SERIÖSA inlägg på helgerna och inte bara trams... Och det vill jag inte riktigt. Helgerna hade jag liksom tänkt hålla seriositets-fria. Voj voj...

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Oj, den som hade det "problemet" här går det dåligt med läsningen och med inläggen..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, sånt där kommer ju och går verkligen i perioder. Ibland är det ju jättesvårt att ens få ihop EN vecka, medan jag nu har alldeles för många inlägg... Försöker fundera om jag kan spara lite till mer skrala tider...

      Radera

Instagram

Populära inlägg