My Ten Favorite Top Ten Topics We've Ever Done In The Past 5 Years

06:07

Men hallå, får jag inte lista böcker idag eller????? Mvh besviken. Men jaha, okej, väljer bland alla Top Ten Tuesdays jag gjort för att få fram en lista med mina tio favorit-teman. Eftersom det är temat den här veckan. Temaception. Och jag har alltså gjort 58 stycken!!!! Så har lite att välja på.

Inte helt oväntat är mina bästa teman de där jag får chansen att vara tramsig och lite mindre seriös. Alltså, jag menar att vara den perfekta blandningen mellan seriös och tramsig är mitt livs mission. Men, utan inbördes ordning:

  1. Top Ten Book Covers I'd Frame As Pieces of Art
  2. Top Ten Book Characters That Would Be Sitting At My Lunch Table
  3. Top Ten Books That Were Hard For Me To Read
  4. Top Ten Characters Who I Would Totally Want To Be For Halloween
  5. Ten Book Related Problems I Have
  6. Top Ten Tuesday Freebien när jag gjorde "Karaktärer jag skulle döpa mina djur efter/karaktärer jag ser som djur
  7. Top 10 Books From My Childhood (Or teen years) That I Would Love To Revisit
  8. Ten Books I Will Probably Never Read
  9. Top Ten Things I Like/Dislike When It Comes To Romances In Books
  10. Top Ten Characters You Wish Would Get Their OWN Book

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg