My Ten Favorite Top Ten Topics We've Ever Done In The Past 5 Years

06:07

Men hallå, får jag inte lista böcker idag eller????? Mvh besviken. Men jaha, okej, väljer bland alla Top Ten Tuesdays jag gjort för att få fram en lista med mina tio favorit-teman. Eftersom det är temat den här veckan. Temaception. Och jag har alltså gjort 58 stycken!!!! Så har lite att välja på.

Inte helt oväntat är mina bästa teman de där jag får chansen att vara tramsig och lite mindre seriös. Alltså, jag menar att vara den perfekta blandningen mellan seriös och tramsig är mitt livs mission. Men, utan inbördes ordning:

  1. Top Ten Book Covers I'd Frame As Pieces of Art
  2. Top Ten Book Characters That Would Be Sitting At My Lunch Table
  3. Top Ten Books That Were Hard For Me To Read
  4. Top Ten Characters Who I Would Totally Want To Be For Halloween
  5. Ten Book Related Problems I Have
  6. Top Ten Tuesday Freebien när jag gjorde "Karaktärer jag skulle döpa mina djur efter/karaktärer jag ser som djur
  7. Top 10 Books From My Childhood (Or teen years) That I Would Love To Revisit
  8. Ten Books I Will Probably Never Read
  9. Top Ten Things I Like/Dislike When It Comes To Romances In Books
  10. Top Ten Characters You Wish Would Get Their OWN Book

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg