Några snabba

09:41

1. På söndag den 7/6 medverkar jag i Sofies bloggstafett! Klockan 13 kommer mitt inlägg publiceras med tips på bra sommarböcker. Hela schemat kan du se på Sofies blogg.


2. Igår blev jag inringd på jobb när jag satt på tåget från Malmö och åkte direkt till jobbet. Är så jävla fattig just nu att jag inte köpte något, utan bara dreglade över dessa tröjor (vill så ha C-3PO, men förutom att jag har ont med cash är L för stort för mig och S för litet och den finns inte i M. Buuuuu). MEN! Jag belönade mig själv med att förhandsbeställa Library of souls (inbunden, ofc) och The Rose Society som båda kommer i höst! SÅ. HIMLA. PEPP!

3. Idag har jag mitt sista seminarium på mitt kandidatprogram. Sen har jag bara en praktikrapport att lämna in och sen är det S L U T. Attackgrät en stund imorse (alltså mår så himla upp och ner för tillfället...).

4. Batteriet på min läsplatta tog inte slut igår.

5. Blir lite stressad av alla böcker jag har i min TBR-hylla atm... Men är inte schemalagd på en enda timme nästa vecka och har tågresa både till och från Göteborg att se fram emot, så då kanske jag får lite läst!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg