Några snabba

09:41

1. På söndag den 7/6 medverkar jag i Sofies bloggstafett! Klockan 13 kommer mitt inlägg publiceras med tips på bra sommarböcker. Hela schemat kan du se på Sofies blogg.


2. Igår blev jag inringd på jobb när jag satt på tåget från Malmö och åkte direkt till jobbet. Är så jävla fattig just nu att jag inte köpte något, utan bara dreglade över dessa tröjor (vill så ha C-3PO, men förutom att jag har ont med cash är L för stort för mig och S för litet och den finns inte i M. Buuuuu). MEN! Jag belönade mig själv med att förhandsbeställa Library of souls (inbunden, ofc) och The Rose Society som båda kommer i höst! SÅ. HIMLA. PEPP!

3. Idag har jag mitt sista seminarium på mitt kandidatprogram. Sen har jag bara en praktikrapport att lämna in och sen är det S L U T. Attackgrät en stund imorse (alltså mår så himla upp och ner för tillfället...).

4. Batteriet på min läsplatta tog inte slut igår.

5. Blir lite stressad av alla böcker jag har i min TBR-hylla atm... Men är inte schemalagd på en enda timme nästa vecka och har tågresa både till och från Göteborg att se fram emot, så då kanske jag får lite läst!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg