Narnia-läsning

12:29

Okej, så jag och David gjorde upp i torsdags att det fasen är dags att ta tag i de där Narnia-klossarna vi har. Om ni vill får ni ju:
1. Gärna haka på. Vi satsar på att ha läst klart alla Narnia-böcker till sista september.
2. Spöa på David lite, eftersom han FORTFARANDE inte läst klart Percy Jackson ens, trots att vi bestämde i typ januari eller så att det skulle vara ett gemensamt vårprojekt. Jag behöver inge spö (jag menar, jag läste klart Percy Jackson innan det blev vår ens!), men kan ju behöva någon att tävla lite med. Men ni kan väl påminna honom lite ibland?

Okej, fint hörni!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Jag borde oxå läsa mina narnia böcker!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag törs inte riktigt. Häxan och Lejonet hade tappat skimret när jag läste den högt för mina barn, Så sorgligt! Undrar om jag vågar lyssna som lyssnarbok ...
    Fin blogg!

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg