OITNB, postförkylning och Stockholmsjobb

11:24

Fredag igen?! Den här veckan har gått så jäkla fort, kanske för att jag gjort... eh... absolut ingenting typ.

Men jaha, portabellon är lagd i marinad, (den alkoholfria) ölen är inhandlad - ett par alvedon i magen och jag är fit for midsommar. Jag är fortfarande sjuk, men lite midsommar ska en väl få kunna fira åtminstone? I och för sig hade jag ärligt talat inte dött av att ligga hemma och titta på superhjältefilmer istället, men alltså... Sällskap är en bristvara i dessa sjukdomstider.

Förra helgen spenderade jag i Göteborg, och bara själva fredagskvällen fixade att bryta ner mig totalt (vilket var totally worth it, för efter att jag fått ordning på stressen var ALLT fucking awesome. Ok, kanske inte att Dave Grohl bröt benet, men det var ändå en förutsättning för att kvällen skulle bli så pass bra, så förlåt Dave och alla som skulle ha gått på efterföljande (nu inställda) konserter). Vilket ju betyder att jag jobbat på det här med febern den här veckan också. Har varit så så så trött och hoppas verkligen den här kroppen TAR SIG SAMMAN så jag får börja TRÄNA någon gång (längtar!). Orkar liksom inte ens gå upp för trapporna till lägenheten utan att blir helt flåsig och genomsvettigt (jag bor 1,5 trappa upp...).

I övrigt då? Tja, jag har fått veta att min sambo förmodligen får jobb i STOCKHOLM i höst (= vi får vara tillsammans). Jag har jobbat med lite frilansuppdrag till Barnens Bokklubb. Jag har INTE fått igång mitt företag än. Typ så.

Vad har ni gjort i veckan? Hur firar ni midsommar? Tell me!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Hoppas du får en bra midsommar! Vi tar det lugnt, äter gott, läser och tittar på tv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma! I och för sig låter det ju som att det inte kan gå fel för er ;)

      Radera

Instagram

Populära inlägg