3 tillfällen och 3 minuter-vinnaren

06:00

Hej kära läsare. I brist på ork har jag inget vettigt inlägg till er idag (eftersom jag inte orkade peta ihop recensionen av Eleanor & Park som jag egentligen hade planerat till idag). Istället får ni läsa om tre tillfällen då min sambo är bäst i världen + announcement om vem som vann Min dag på 3 minuter.

1. När han i telefon säger: "Jag bokade fönsterplats åt dig på flyget". Jag: "Men vill inte du sitta vid fönstret? Du har ju världens chans att kuppa och boka in dig själv där!" Han: "Haha, jo det vill jag, men du vill sitta där mer än jag".

2. När han erbjuder mig den sista lakritsen i HANS Gott & Blandat-påse, trots att jag har en egen godispåse och trots att han faktiskt gillar lakritsen.

3. När vi går på kvällspromenad och han säger: "Jag skulle vilja läsa mer Deadpool, han verkar ball". Jag: "Jaaa, alltså, skulle vi inte kunna ta och investera i lite superhjälteserier?" (hint att jag vill köpa superhjälteserier, men är för fattig för att ha råd att köpa allt jag vill). Han: "Jo, det tycker jag definitivt vi ska göra. Efter Barcelona!".

Och så till dagens sista ärende: Vinnaren! Jag måste helt fräckt erkänna att jag inte lottat, utan valt en. Nu hade jag ju i och för sig inte sagt hur jag skulle utse vinnaren, men det känns ändå som att jag fuskar... Men grattis Carola! Om jag inte redan har kontaktat dig kommer jag göra det under dagen.


Men jag måste säga att ni gjorde det jäkligt svårt för mig! Så mycket fint med djur och barn... Alltså det är verkligen de små sakerna i livet som gör det, och det har varit så himla fint att läsa om era fina saker!

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Vad roligt att jag vann!! Jag har inte hört något från dig ännu, så jag har precis mejlat dig min adress.

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg