Barcelona - here I fucking come

11:48

Jag är leeeedig idag! Efter att ha tagit mig igenom sexdagarsveckan! Wooo! Måste bara säga: Herrejösses vad det trillat in kommentarer de senaste dagarna. TACK! Jag ÄLSKAR det! Puss!

Alltså, det mest upphetsande som hänt den här veckan är att vi bokat resa till Barcelona sista veckan i augusti. Söndag till söndag är vi där och det kommer bli frikkin' awesome. Jag tänker raida Primark på alla superhjältetröjor (sörjer fortfarande att jag inte köpte världens finaste Batman-tröja på Primark i Berlin...) och upptäckte igår kväll att det finns en butik som heter Norma Comics som ska ha serier och massor av SUPERHJÄLTEPRYLAR. Alltså HÖR NI? It's sounds so fucking awesome. If it's not awesome I'm gonna be disappointed as fuck (alltså fan, en skulle ju kunna tro att jag på senaste tiden haft dille på superhjältar. Det är 120% sant). Kollade webshoppen och det verkar vara typ som SF-bokhandeln men bara serier och mer prylar. Eventuellt lite billigare. Victor är inte riktigt lika entusiastisk som jag är över pop-figur med Jesse Pinkman och methlabbshusbil :(


Men generöst att han håller koll på mig ändå... Edit: Och en butik med accessoarer med BARNBOKSMOTIV???? Typ Pippi och Mumin. Jag älskar den här staden och vi är inte ens där än. OMG.

Det nästmest upphetsande är att jag köpte en mystery box (eller ok, bag) på jobbet, vilket var otroligt mycket mer spännande än jag väntade mig. Fick den jag ville ha nästminst... Men nu sitter det i alla fall en Fury-nyckelring på min bilnyckel (ville ha Iron Man eller Rocket. Eller Groot. Eller Hulken).

Men hallå, jag undrar över era bästa Barcelona-tips? Jag har ju koll på Gaudí och katedralen och sånt (är också mer än lovligt sugen på PortAventura. Har suttit och googlat halva natten med ena handen i chipsskålen), eftersom jag varit där en gång förut - men vilka är era hemliga tips som inte så många vet? Och ofc, eftersom det är fredag: Hur har veckan varit? Vad gör ni i helgen?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg