Barcelona - here I fucking come

11:48

Jag är leeeedig idag! Efter att ha tagit mig igenom sexdagarsveckan! Wooo! Måste bara säga: Herrejösses vad det trillat in kommentarer de senaste dagarna. TACK! Jag ÄLSKAR det! Puss!

Alltså, det mest upphetsande som hänt den här veckan är att vi bokat resa till Barcelona sista veckan i augusti. Söndag till söndag är vi där och det kommer bli frikkin' awesome. Jag tänker raida Primark på alla superhjältetröjor (sörjer fortfarande att jag inte köpte världens finaste Batman-tröja på Primark i Berlin...) och upptäckte igår kväll att det finns en butik som heter Norma Comics som ska ha serier och massor av SUPERHJÄLTEPRYLAR. Alltså HÖR NI? It's sounds so fucking awesome. If it's not awesome I'm gonna be disappointed as fuck (alltså fan, en skulle ju kunna tro att jag på senaste tiden haft dille på superhjältar. Det är 120% sant). Kollade webshoppen och det verkar vara typ som SF-bokhandeln men bara serier och mer prylar. Eventuellt lite billigare. Victor är inte riktigt lika entusiastisk som jag är över pop-figur med Jesse Pinkman och methlabbshusbil :(


Men generöst att han håller koll på mig ändå... Edit: Och en butik med accessoarer med BARNBOKSMOTIV???? Typ Pippi och Mumin. Jag älskar den här staden och vi är inte ens där än. OMG.

Det nästmest upphetsande är att jag köpte en mystery box (eller ok, bag) på jobbet, vilket var otroligt mycket mer spännande än jag väntade mig. Fick den jag ville ha nästminst... Men nu sitter det i alla fall en Fury-nyckelring på min bilnyckel (ville ha Iron Man eller Rocket. Eller Groot. Eller Hulken).

Men hallå, jag undrar över era bästa Barcelona-tips? Jag har ju koll på Gaudí och katedralen och sånt (är också mer än lovligt sugen på PortAventura. Har suttit och googlat halva natten med ena handen i chipsskålen), eftersom jag varit där en gång förut - men vilka är era hemliga tips som inte så många vet? Och ofc, eftersom det är fredag: Hur har veckan varit? Vad gör ni i helgen?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Åh vad roligt!! Barcelona är en upplevelse :)

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg