Hörni, help!

22:57

Jag håller på att göra upp en wishlist inför den dag då jag får fett med cash och kan köpa ca allt jag vill ha (är hittills uppe i sju böcker/seriealbum och eeeh... nästan 600 spänn. MEN EN KAN JU FÅ DRÖMMA OK????). Har dreglat så länge över denna, då omslaget är så larvigt snyggt i en skimrande mjölkig nyans. Fy farao vad äckligt det där lät, men jag kan inte beskriva det bättre. Jag vill säga att det är som champagne, men färgen har INGENTING med champagne att göra, utan är mer åt det blåa, väldigt frostiga hållet. Men ni som läser min blogg och har koll på vad jag gillar: Vill jag läsa den här? Är så tagen av den sjukt coola finishen på bakgrunden att jag inte ens lyckas komma till baksidestexten och blir helt förblindad av omslaget. Är den något att ha, eller har de bara lyckats väldigt bra med just nyansen på omslaget? (Är inte såld på omslaget i helhet, utan bara helt fängslad av bakgrunden...)


Du kanske också gillar

4 kommentarer

 1. Jag köpte boken samma anledning som du har nämnt nu, jag var helt såld på omslaget. :P Däremot har jag inte hunnit läsa den än, men jag ska göra det så fort jag läst ut den boken jag håller på med. Då kan jag säga om jag tror att du skulle gilla den eller inte. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, men läs fort, för det verkar som att det bara är storpocketen som har den coola bakgrundsfärgen?

   Radera
 2. Kan säga detsamma... Omslaget får mig att vilja ha boken - men tänk om den är rent utav värdelös?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur... Alltså grejen är att kronan får mig att backa. Fast Alice-referensen i titeln får mig att säga ja. Fast sen tänker jag på alla Alice-retellings det finns och backar lite igen.

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg