Malmö, Köpenhamn och lite sommargnäll

10:09

Det känns helt knäppt att det är fredag idag?! Att ha butiksjobb där arbetsveckan ser... well, annorlunda ut, i kombination med att jag åkte till Malmö i tisdags gör att jag liksom är helt övertygad om att det är torsdag idag.

Nåja, jag hänger i Malmö veckan ut, och har alltså gjort det sen i tisdags. Har hunnit hänga på Malmöhus slott, Tekniska museet och akvariet (ångrar akvariet för det gjorde mig fan mest ledsen) på rekommendation. Har inte hunnit äta falafel än (men idag! Äntligen!), men mitt livs godaste vegburgare på Surf Shack (om ni är i Malmö: ät där. Seriöst. Grät inombords för att jag inte orkade äta upp min burgare. Och en liksom väljer allt en vill ha på själv. Jag hade ost + jalapeños på min!). Har blivit solbränd och dött över att en pyton är lös vid Pildammarna (eftersom ormar är ca det läskigaste jag vet). Igår var vi en sväng till Köpenhamn och käkade på Paté Paté (vilket också var helt jävla fucking uh-mazing) och drack öl på Mikkeller. Otroligt bra date night.

Idag tänkte jag slappa och läsa mest. Hatälskar sommaren. Mitt räddningskit består av Resorb, spf 50 och Alvedon, eftersom jag 1. Blir bränd så fort jag tittar ut genom fönstret. 2. Inte lyckas få i mig tillräckligt med vatten trots att jag dricker konstant. Men huden är ändå öm, och fötterna är trötta och jag är för varm. Senare ska jag möta upp Victors föräldrar, men nu tänker jag bara återgå till Den försvunne hjälten en stund.

Hur har din vecka sett ut?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg