Malmö, Köpenhamn och lite sommargnäll

10:09

Det känns helt knäppt att det är fredag idag?! Att ha butiksjobb där arbetsveckan ser... well, annorlunda ut, i kombination med att jag åkte till Malmö i tisdags gör att jag liksom är helt övertygad om att det är torsdag idag.

Nåja, jag hänger i Malmö veckan ut, och har alltså gjort det sen i tisdags. Har hunnit hänga på Malmöhus slott, Tekniska museet och akvariet (ångrar akvariet för det gjorde mig fan mest ledsen) på rekommendation. Har inte hunnit äta falafel än (men idag! Äntligen!), men mitt livs godaste vegburgare på Surf Shack (om ni är i Malmö: ät där. Seriöst. Grät inombords för att jag inte orkade äta upp min burgare. Och en liksom väljer allt en vill ha på själv. Jag hade ost + jalapeños på min!). Har blivit solbränd och dött över att en pyton är lös vid Pildammarna (eftersom ormar är ca det läskigaste jag vet). Igår var vi en sväng till Köpenhamn och käkade på Paté Paté (vilket också var helt jävla fucking uh-mazing) och drack öl på Mikkeller. Otroligt bra date night.

Idag tänkte jag slappa och läsa mest. Hatälskar sommaren. Mitt räddningskit består av Resorb, spf 50 och Alvedon, eftersom jag 1. Blir bränd så fort jag tittar ut genom fönstret. 2. Inte lyckas få i mig tillräckligt med vatten trots att jag dricker konstant. Men huden är ändå öm, och fötterna är trötta och jag är för varm. Senare ska jag möta upp Victors föräldrar, men nu tänker jag bara återgå till Den försvunne hjälten en stund.

Hur har din vecka sett ut?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Instagram

Populära inlägg