Okej, såhär är läget

18:52

Under typ två veckors tid har jag TROTS massor att se fram emot känt att livet känns ganska kasst precis just nu, och jag insåg idag att den här opeppen jag känner på allt faktiskt är ett rätt stort problem. Jag har inte ångest, utan är liksom bara... låg. Jag känner mig så otroligt oinspirerad när det gäller typ ALLT - bloggen, vad jag ska lyssna på för musik, vad jag ska ha på mig, vad jag ska titta på, vad jag ska laga för mat - saker som jag i vanliga fall gillar att pyssla med. Jag försöker bädda in mig i Foo Fighters och annat tryggt, men idag bröt jag ihop i bilen när Spotify valde Best of You och sen fortsatte med I Should Have Known. Det som får mig att hålla huvudet ovanför ytan är att det finns ett datum på när min sambo kommer hem och bor här igen och att jag aldrig behöver vara ledig mer än en dag i streck (för alltså, även om jag vill skjuta alla kunder vissa dagar älskar jag mitt jobb).

Trots att jag har en miljon idéer på lager finns inga ord och ingen inspiration och ingen ork till att göra något av alla dessa idéer. Därför kommer jag dra ner på bloggandet ett par veckor. Jag tar helt enkelt en liten paus. Ni kommer förmodligen inte ens märka någonting eftersom ni är så upptagna med att läsa böcker med regnet smattrande mot rutan hela dagarna - right?

Nu ska jag gå och äta chips och titta på Guardians of the Galaxy i min nya superhjältetröja. Pusshej på en stund, så ses vi när livet känns lite lättare!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Usch då, det är inte en härlig känsla du beskriver, hoppas att det blir bättre snart!

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg